pigmentvlekken verwijderen


IPL PIGMENT BEHANDELING

IPL is een effectieve behandeling voor het verwijderen van pigmentvlekken. Bij de Zwaantjes werken we met de FormaTK Spark Pro. Het IPL licht wordt geabsorbeerd door het pigment, waarna het licht wordt omgezet in warmte. Door de warmte zal het pigment breken in kleine deeltjes en vervolgens afschilferen.

VOOR DE BEHANDELING

Voor de behandeling dient u het te behandelen gebied vier weken uit de zon en/of zonnebank te houden. Om zo goed mogelijk pigmentvlekken te behandelen vindt er eerst een intake gesprek plaats. Tijdens dit gesprek wordt het type pigment bepaald en wordt er vervolgens in overleg met u een behandelplan opgesteld. er wordt onderscheid gemaakt in twee behandelingen; een Laserbehandeling en/of een medische peeling.

 

LASERBEHANDELING

Wanneer de pigment dieper in de huid is gelegen raden wij aan om dit te laten behandelen met lasertherapie. Met onze 3D-IPL lasertherapie kunnen we pigmentvlekken zoals zonschade, Melasma en ouderdomsvlekken behandelen. 

 

 

MEDICHE PEELING

Met onze medische peeling kunnen we oppervlakkige pigmentvlekken behandelen. Er zijn verschillende peelings voor ieder huidtype, ook voor de getinte/donkerehuid.

 

 

NA DE BEHANDELING

Op de behandeldag kan de huid rood zijn en warm aanvoelen. U mag hiertegen koelen indien nodig. Soms zijn er na een aantal dagen kleine korsten zichtbaar. Deze zullen vanzelf van de huid afvallen. 

 

NA HET BEHANDELTRAJECT

Het kan voorkomen dat er in de toekomst nieuw pigmentvlekken zichtbaar worden. Deze kunnen ontstaan door erfelijkheid of zonschade.  

AANTAL BEHANDELINGEN

Gemiddeld zijn er één tot drie behandelingen nodig om het gewenste resultaat te behalen. 

 

INTERVAL

De IPL behandeling worden doorgaans uitgevoerd met een interval van vier tot zes weken.

 

INDICATIES

  • Sproeten
  • Melasma
  • Lentigo solaris
  • Post inflammatoire hyperpigmentatie

RESULTATEN PIGMENTVLEKKEN VERWIJDEREN

Het is dankbaar werk om mensen te helpen, we laten u graag het resultaat zien van de behandelingen:

pigmentvlekken verwijderen?

Kom dan langs voor een vrijblijvend intakegesprek. U krijgt een huidanalyse en onze expert stelt voor u een persoonlijk behandelplan op. Zo weet u precies welke methode voor u het meest geschikt is en wat u kunt verwachten. Het is ook mogelijk om een proefflits te ervaren. Maak nu gebruik van het gratis consult t.w.v. €35,- . Bel voor een afspraak naar 0111- 41 31 14 Klik hier voor de tarieven.