Couperose & Rosacea


Er zijn veel mensen die last hebben rode adertjes of een rode blos op de wangen en rond de neus. Dit noemen we couperose, soms kan dit gepaard gaan met ontstekingen het is dan een vorm van rosacea. Bij de Zwaantjes hebben we een laser methode om deze adertjes aan te pakken.  Eerst werd couperose aangepakt met een warme naald, dit was een tijdrovende en pijnlijke behandeling. Onze laser methode is een goede oplossing voor couperose op de lange termijn. Het is een behandeling met direct resultaat en geschikt voor alle huidtypen. 

 

COUPEROSE LASERBEHANDELING

Bij de Zwaantjes hebben we de nieuwste techniek en behandelmethodes voor couperose in huis. Hierdoor is het niet alleen veilig maar zorgen we ook voor het beste resultaat.

 

Na gemiddeld 1-5 laserbehandelingen, met een interval van 4 tot 5 weken zie je een huidverbetering van 50 - 80%

RESULTATEN COUPEROSE BEHANDELING

We laten u graag het resultaat zien van de laserbehandelingen:

Heeft u interesse in COUPEROSE / ROSACEA laserbehandeling?

Kom dan langs voor een vrijblijvend intakegesprek. U krijgt een huidanalyse en onze expert stelt voor u een persoonlijk behandelplan op. Zo weet u precies welke methode voor u het meest geschikt is en wat u kunt verwachten. Het is ook mogelijk om een proefflits te ervaren. Maak nu gebruik van het gratis consult t.w.v. €35,- . Bel voor een afspraak naar 0111- 41 31 14