Couperose & Rosacea


IPL VAAT BEHANDELING

Er zijn veel mensen die last hebben rode adertjes of een rode blos op de wangen en rond de neus. Dit noemen we couperose, soms kan dit gepaard gaan met ontstekingen het is dan een vorm van rosacea. Bij de Zwaantjes hebben we een 3D-IPL methode om deze adertjes aan te pakken. Eerst werd couperose aangepakt met een warme naald, dit was een tijdrovende en pijnlijke behandeling. Onze laser methode is een goede oplossing voor couperose op de lange termijn. Het is een behandeling met direct resultaat en geschikt voor alle huidtypen. 

VOOR DE BEHANDELING

Voor de behandeling dient u het te behandelen gebied vier tot vijf weken uit de zon en/of zonnebank te houden.

 

NA DE BEHANDELING

Op de behandeldag kan de huid rood zijn en warm aanvoelen. U kunt de huid koelen indien nodig. 

 

NA HET BEHANDELTRAJECT

Soms is het mogelijk dat vaatjes opnieuw zichtbaar worden. Het ontstaan hiervan kan ontstaan door zonschade en erfelijkheid. 

 

AANTAL BEHANDELING

Gemiddeld zijn er bij algemene roodheid drie tot vijf behandelingen benodigd om een gewenst resultaat te behalen en bij enkel vaatjes zijn er één tot drie behandelingen benodigd, met een interval van 4 tot 5 weken zie je een huidverbetering van 50 - 80%

 

 

IPL-BEHANDELING

Bij de Zwaantjes gebruiken we de 3D-IPL methode, deze behandeling vindt plaat zonder verdoving en kunt u ervaren als kleine prikjes in de huid. Met behulp van deze IPL laser techniek kunnen we de bloedvaatjes door de huid heen- en zonder de huid te beschadigen verwijderd worden.

 

RESULTATEN COUPEROSE BEHANDELING

We laten u graag het resultaat zien van de behandelingen zien:

Heeft u interesse in COUPEROSE / ROSACEA laserbehandeling?

Kom dan langs voor een vrijblijvend intakegesprek. U krijgt een huidanalyse en onze expert stelt voor u een persoonlijk behandelplan op. Zo weet u precies welke methode voor u het meest geschikt is en wat u kunt verwachten. Het is ook mogelijk om een proefflits te ervaren. Maak nu gebruik van het gratis consult t.w.v. €35,- . Bel voor een afspraak naar 0111- 41 31 14 Klik hier voor de tarieven.