Diodelaser ontharen


LASERONTHARING

Sinds de mogelijkheid tot definitief laser ontharen, is de tijd van rode bultjes, jeuk en ingegroeide haren door scheren en harsen echt voorbij! Wat precies de beste definitieve ontharing methode is, hangt geheel af van uw haren en huidtype. Voor het bepalen van uw huidtype maken wij gebruik van een Milo Meter (een digitaal diagnose instrument voor het bepalen van uw huidtype). Hierdoor kunnen wij de behandelmethodes aanpassen aan jouw huidtype, specifieke lichaamsdelen en de behandelingsfase.

 

Onze Diode laser produceert een zeer hoog geconcentreerde lichtbundel. Deze lichtbundel wordt maar een fractie van een seconde op de huid uitgezonden. Het pigment van de haren absorbeert het laserlicht en zet het licht om in warmte. De warmte zorgt voor vernietiging van de voedingsbodem in het haarzakje, zodat deze niet meer in staat is om een nieuwe haar te ontwikkelen.

 

Door de intensieve trainingen die onze experts volgen weten ze precies wat te doen om u in zo’n kort mogelijke tijd van het allerbeste resultaat te voorzien. Op deze manier heeft u binnen no-time een super gladde, zachte en haarvrije huid.

VOOR DE BEHANDELING

Voor de laserbehandeling dient u het te behandelen gebied 6 weken uit de zon en/of zonnebank te houden. Tevens mag u de haren drie weken van te voren niet harsen, waxen of epileren, dit omdat haar benodigd is voor een effectieve behandeling.

 

Wel mag u de haren in de weken voor de behandeling blijven scheren, echter dienen deze tijdens het intakegesprek wel goed zichtbaar te zijn.

 

Tijdens het intakegesprek zullen we de haren beoordelen op kleur, dikte, hoeveelheid en locatie, zodat we tijdens de behandeling de instellingen kunnen bepalen.

 

NA DE BEHANDELING

 Op de behandeldag kan de huid rood zijn en warm aanvoelen. U mag hiertegen koelen indien nodig. Na een aantal dagen zal een deel van de haren uitvallen en het andere deel dunner en lichter terug komen. Per behandeling is het percentage haren dat terugkomt kleiner. Het te behandelen gebied dient 6 weken uit de zon/zonnebank te blijven om aanmaak van pigment te voorkomen. Smeer daarnaast de huid goed in met een factor 30 of 50.

 

NA HET BEHANDELTRAJECT

Het is mogelijk dat in de toekomst nieuwe haartjes zichtbaar worden, doordat haarzakjes worden geactiveerd door bijvoorbeeld hormonen, erfelijkheid of medicatie.

 

AANTAL BEHANDELINGEN

Haren groeien in verschillende groeifases in een aantal van deze fases is niet mogelijk om effectief te laser ontharen. Hierdoor zullen er meerdere behandelingen benodigd zijn. Gemiddeld zijn er zes behandelingen nodig om het gewenste resultaat te behalen. Bij een donkerehuid of lichte haren kan het voorkomen dat er meerdere behandelingen benodigd zijn. 

 

INTERVAL

We behandelen één keer in de zes weken omdat de haren zich in verschillende groeifases bevinden. Aan het einde van het behandeltraject zullen de haren langzamer groeien, waardoor het interval verlengt kan worden naar tien tot twaalf weken.

 

INDICATIES

De laserstraal gaat af op het pigment dat aanwezig is in de haarwortel, daarom kunnen witte, grijze, rossige en lichte blonde haren niet verwijderd worden met laser.   

Definitief ontharen is maatwerk!

Wat is nu eigenlijk de allerbeste laser behandeling? Dat is per persoon verschillend. Dit heeft alles te maken met uw haarkleur, haar dikte, huidtype en het behandelgebied. veilig en effectief ontharen is absoluut maatwerk. Onze experts werken met verschillende methodes. Ze kunnen exact vaststellen wat de beste ontharingsbehandeling voor u is, nadat zij uw huid en haren hebben gezien en beoordeeld. Wij hebben meerdere technieken in huis, daarom bent u dan ook echt verzekerd van de beste keuze. 

LASER ONTHAREN VOOR MANNEN

Steeds meer mannen kiezen voor laser ontharen voor het verwijderen van hun wilde haren. Een gladde huid geen scheerirritaties, dat is wat ze willen.  Wij zien in de praktijk steeds meer mannen die kiezen voor laserontharing vanuit hygiënisch oogpunt of omdat ze het gewoon mooier vinden. Een glad resultaat is ook voor veel sporten of beroepen gewenst. Zo zijn bodybuilders, modellen, fietsers, professionele atleten en boksers ook vaak in één van onze praktijken te vinden. Vooral het ontharen van de buik, het weglaseren van rughaar en haar op het gezicht zijn veelvoorkomende behandelingen. Er is ook veel vraag naar een gladde, haarvrije huid op de oksels, baardstreek en liezen. Heb je last van ingegroeide haren en ontstekingen en ben je het zat om te scheren, waxen of ontharingscrème voor mannen te gebruiken? Dan is laserontharing mannen in veel gevallen de beste oplossing.

 

Soms zijn er ook medische redenen waarom mannen kiezen voor laser ontharen. Zo kun je last hebben van ingegroeide haren die voor pijnlijke ontstekingen kunnen zorgen. Een huisarts of dermatoloog kan je dan adviseren om te kiezen om je haren te laten laseren. Het is belangrijk dat je dit door een specialist laat uitvoeren, zodat je verzekerd bent van de beste zorg en behandeling voor jouw huid. 

Heeft u interesse in definitieve ontharing?

Kom dan langs voor een vrijblijvend intakegesprek. U krijgt een huidanalyse en onze expert stelt voor u een persoonlijk behandelplan op. Zo weet u precies welke methode voor u het meest geschikt is en wat u kunt verwachten. Het is ook mogelijk om een proefflits te ervaren. Maak nu gebruik van het gratis consult t.w.v. €35,- . Bel voor een afspraak naar 0111- 41 31 14 Klik hier voor de laserontharing tarieven.