manicure-gellak


Bij schoonheidssalon De Zwaantjes heeft u de keuze uit verschillende behandelingen voor handen en voeten. Goed verzorgde handen en voeten stralen namelijk een goede gezondheid uit. Bij de Zwaantjes stemmen we samen met u de behandeling af op wat uw handen en voeten nodig hebben en zorgen we ervoor dat deze in topconditie blijven.

Wat is een manicure

Bij een manicure behandeling gaat het om optimale verzorging van uw handen, echter hierbij gaat het niet alleen over handen. Ook de verzorging van uw nagels en nagelriemen komen aanbod. een manicure is dan ook geschikt voor iedereen die mooie nagels heeft en deze wil behouden. 

 

Verzorging van nagels en nagelriemen

Voor de verzorging van de nagels en nagelriemen wordt tijdens de manicure behandeling de volgende stappen doorlopen:

  • De nagels in vorm gevijld;
  • aanbrengen en masseren van nagelriemolie, deze olie maakt uw nagelriemen zachter
  • De manicure bowl, dit is een handbad waar verzachtende olie inzit.
  •  terug duwen van nagelriemen;

 

Verzorging van handen

Voor de verzorging van de handen wordt tijdens de manicure behandeling uw handen voorzien van een handmassage met een heerlijke handcrème.


gellak - Nagellak

Het grote verschil tussen gel-nagellak en gewone nagellak is dat de gellak langer blijft zitten op je nagels dan gewone nagellak. Dit komt door de gel die aan de nagellak is toegevoegd, hierdoor blijft deze gellak langer en beter op je nagels zitten. Zowel nagellak als gellak zijn te verkrijgen in veel verschillende kleuren. De meeste gewone nagellak blijft ongeveer 7 dagen op je nagels zitten. Zit je er niet op te wachten om iedere week je nagels opnieuw te lakken, dan kies je voor gel nagellak. Gel nagellak blijft namelijk wel tot 2 weken stevig en goed op je nagels zitten. Sommige gellak blijft zelfs tot 3 of 4 weken zitten.

Gellak met UV ledlamp

Onze gellak wordt aangebracht met behulp van een UV ledlamp. Door gebruik te maken van deze ledlamp laat je iedere laag gellak uitharden zodat deze nog beter blijft zitten. Voor het aanbrengen van de gellak, werken wij met vier lagen bestaande uit;

  1. Base coat die zorgt voor hechting en verzorging,
  2. Twee lagen kleur voor een optimale dekking;
  3. Topcoat voor bescherming en een glanzende finish.

BIAB Nagels

 

BIAB is een afkorting van ‘Builder In A Bottle’, bouw(gel) in een flesje dus. Een verstevigende, opbouwende gel voor op de natuurlijke nagels. In veel salons wordt tegenwoordig een Natural Nail Treatment aangeboden in de vorm van een BIAB behandeling en wij leggen graag uit wat dit is:

BIAB nagels zijn nagels die voorzien zijn van een versterkende laag die niet afweekbaar is. Deze wordt aangebracht op de natuurlijke nagel waardoor de nagel sterker wordt, natuurlijk kan groeien én daardoor een prachtig uiterlijk geeft! Het voordeel van een niet afweekbare BIAB is dat je er makkelijk gellak overheen aan kunt brengen en deze af kunt weken, de BIAB weer bij kunt vullen en je nagels kunt voor zien van een nieuw kleurtje.


Prijslijst

 

Manicure basis                                                   € 32,50

Manicure incl gellak                                           € 44,50

Gellak incl vijlen                                                  € 29,50

Gellak verwijderen                                             € 15,00

BIAB Naturel                                                       € 49,50

BIAB met kleur                                                    € 54,50

BIAB abbonement                                              € 44,50 per 4 weken

BIAB verwijderen incl e-manicure                    € 35,00