wenkbrauwen


Voor de perfecte wenkbrauw! Transformeer je look met volle, gedefinieerde perfecte wenkbrauwen. Een wenkbrauw shape heeft een langdurig effect. De wenkbrauwhaartjes groeien namelijk niet zo snel terug en daarom heb je langer plezier van het resultaat. Wenkbrauwen maken je look, ze zijn essentieel voor je uitstraling.

Brow Shaping incl. verven

Onze Brow Stylist vormt samen met jouw de wenkbrauwen zodat deze precies bij jouw gezicht (vorm, bot-structuur, huidtint en haarkleur) passen.

 

Op basis van onze meettechniek bepalen we samen met jouw de perfecte vorm. Vervolgens wordt de wenkbrauw afgetekend in de juiste vorm en eventueel ingekleurd. Daarna worden alle haartjes geharst met een zachte hars.

 

Onze prijs: € 23,50PERMANENTE make-up

Bij permanente make-up wordt gebruik gemaakt van afbreekbare pigmenten, die onschadelijk zijn en gegarandeerd geen kankerverwekkende stoffen bevatten. Door met deze afbreekbare pigmenten te werken moet permanente make-up wel regelmatig worden herhaald. Dit is het verschil met tatoeage, waarbij de pigmenten dieper in de huid worden gebracht en permanent blijven zitten. Er wordt onderscheid gemaakt tussen ‘cosmetische’ en ‘medische’ permanente make-up. Lees meer.