wenkbrauwen


Voor de perfecte wenkbrauw! Transformeer je look met volle, gedefinieerde perfecte wenkbrauwen. Een wenkbrauw shape heeft een langdurig effect. De wenkbrauwhaartjes groeien namelijk niet zo snel terug en daarom heb je langer plezier van het resultaat. Wenkbrauwen maken je look, ze zijn essentieel voor je uitstraling.

Brow Shaping incl. verven

Onze Brow Stylist vormt samen met jouw de wenkbrauwen zodat deze precies bij jouw gezicht (vorm, bot-structuur, huidtint en haarkleur) passen.

 

Op basis van onze meettechniek bepalen we samen met jouw de perfecte vorm. Vervolgens wordt de wenkbrauw afgetekend in de juiste vorm en eventueel ingekleurd. Daarna worden alle haartjes geharst met een zachte hars.

 

Onze prijs: € 24,50HENNA BROW/HYBDRID BROWS

Deze behandelingen laten een stempel achter op de huid waardoor je optisch een vollere en strakkere wenkbrauwen hebt effect is gemiddeld 10 dagen op de huid tot 7 weken in haartjes. 

 

Behandeling;

  • uitmeten wenkbrauwen
  • epileren/harsen wenkbrauwen
  • kleuring wenkbrauwen (henna of hybrid)
  • modeleren wenkbrauwen 

Het voordeel van Hybrid brows is dat dit goed in combinatie kan met de browlift, omdat dit ammonia vrij is. 

 

Ook als je twijfelt voor semi permanente make-up kan dit een goed voorbeeld/gewenning zijn om je keuze te maken voor een langer durend effect.BROWLIFT

De Brow Lift,het liften van jouw wenkbrauwenharen wordt ook wel Brow Lamination genoemd. De haartjes worden in een positie gebracht waardoor de wenkbrauw een stuk voller lijkt. Dit wordt gedaan met behulp van speciale lotion-formule. Je hebt wel 4 tot 6 weken plezier van het resultaat.

 

Deze behandeling kan in combinatie met hybrid verf of de gewone wenkbrauwverf.PERMANENTE make-up

Bij permanente make-up wordt gebruik gemaakt van afbreekbare pigmenten, die onschadelijk zijn en gegarandeerd geen kankerverwekkende stoffen bevatten. Door met deze afbreekbare pigmenten te werken moet permanente make-up wel regelmatig worden herhaald. Dit is het verschil met tatoeage, waarbij de pigmenten dieper in de huid worden gebracht en permanent blijven zitten. Er wordt onderscheid gemaakt tussen ‘cosmetische’ en ‘medische’ permanente make-up. Lees meer.