Full Face IPL


Waarom huidverjonging met photo-rejuvenation?

Een sterke gezonde en egale huid is het startpunt voor een jonge vitale huid. Veroudering, hormonen, blootstelling aan de zon en aangeboren factoren hebben allemaal invloed op de gezondheid en het uiterlij k van onze huid. Photo-rejuvenation, waarbij gebruik wordt gemaakt van Intense Pulsed Light (IPL) -technologie, is een minimaal invasieve cosmetische procedure gericht op de behandeling van veel voorkomende huidaandoeningen zoals pigmentvlekken, rosacea en couperose.

 HUIDVERJONGINGSBEHANDELING MET PHOTO-REJUVENATION

Deze behandeling geeft snel een zichtbaar resultaat. In een korte procedure wordt de huid behandeld met intense pulsen die in de huid doordringen om het lichaamseigen collageen en de celregeneratie te stimuleren

 

Wij adviseren 2 tot 3 behandelsessies als onderdeel van een krachtig anti-aging plan om huidveroudering maximaal uit te stellen. Het fijne aan deze behandeling is dat er geen downtime is en de huid meteen een healthy glow krijgt. Met de photo-rejuvenation behandeling krijg je binnen enkele behandelingen weer een egale en gezonde huid

RESULTATEN HUIDVERJONGING - PHOTO-REJUVENATION

We laten u graag het resultaat zien van de behandelingen:

ANTWOORD OP JOUW VRAGEN:

Doen behandelingen pijn?

De behandelprocedure geeft maximaal comfort in elke fase van de behandeling. De meeste mensen ervaren minimaal tot geen ongemak.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Dit verschilt per persoon en is onder andere afhankelijk van de huidconditie, leeftijd en doelstellingen. We raden aan om je wensen met je behandelaar te bespreken. Meestal zij n 3 tot 5 behandelingen nodig. 

Hoelang blijven de resultaten?

Resultaten van de behandeling variëren afhankelijk van o.a. leeftijd, de mate van blootstelling aan de zon en leefstijl. We adviseren 3 tot 5 onderhoudsbehandelingen voor een goede huidgezondheid en behoud van het resultaat.

Hoelang duren behandelingen?

De behandeltijd verschilt per individu en is afhankelijk van de grootte van het te behandelen lichaamsdeel. Gemiddeld is de behandeltijd 20 tot 25 minuten.

 

Welke lichaamsdelen kan ik behandelen?

Doorgaans behandelt Photo-Rejuvenation lichaamsdelen die meer zijn blootgesteld aan schade door de zon. Zoals het gezicht, decolleté, armen en handen.

 

Wanneer zal ik resultaten zien?

Over het algemeen zijn resultaten zichtbaar na de eerste behandeling maar het accumulatieve effect zal pas na een paar sessies zichtbaar zijn.


Heeft u interesse in HUIDVERJONGINGsbehandeling?

Kom dan langs voor een vrijblijvend intakegesprek. U krijgt een huidanalyse en onze expert stelt voor u een persoonlijk behandelplan op. Zo weet u precies welke methode voor u het meest geschikt is en wat u kunt verwachten. Het is ook mogelijk om een proefflits te ervaren. Maak nu gebruik van het gratis consult t.w.v. €35,- . Bel voor een afspraak naar 0111- 41 31 14 Klik hier voor de tarieven.