BruidsMake-up


Beste aanstaande bruid

Gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk, wij zijn schoonheidssalon & parfumerie De Zwaantjes uit Zierikzee en zijn de basis voor jouw perfecte bruidsmake-up. Een bezoek aan De Zwaantjes levert niet alleen een bijzondere geur en een mooie huid op, maar ook een ontspannen moment, gezelligheid en professioneel advies.

Als bruid wil je er op je allermooist uitzien en kunnen stralen op de huwelijksdag. Naast de bruidsjurk en bruidskapsel speelt de bruidsmake-up een belangrijke rol. Door onze jarenlange ervaring in het verzorgen van bruidsmake-up weten we dat de bruid graag alle tijd en aandacht wil in de zoektocht naar de perfecte bruidsmake-up. Daarom werken wij uitsluitend op afspraak voor optimale persoonlijke aandacht en uitstekende service.


Wat kunnen wij jullie aanbieden

Wij hebben een ruime assortiment of het nou gaat over producten of over behandelingen, bij ons ben je aan het juiste adres. Mocht je het zelf lastig vinden: onze schoonheidsspecialisten en beauty advisors kunnen jou altijd adviseren.


Hoe gaan wij te werk

De basis

Voor een perfecte bruidsmake-up is een goed verzorgde huid de basis, je begint al enkele weken voor de bruiloft samen met de schoonheidsspecialiste met het opstellen van een behandelplan. Zij zal jouw stap voor stap advies geven om er voor te zorgen dat de huid in een topconditie komt.

Bruidsmake-up

We plannen een datum voor de proef make-up en bespreken we samen wat jouw wensen zijn en wat bij je past. Draag je accessoires of zit er een bepaalde kleur in je boeket, dan kunnen we de kleuren daarop afstemmen in de make-up.

Touch-up

Wil jij in de loop van de dag je make-up bij laten werken? Of voor het bruidsfeest iets meer uitpakken? Je kunt er altijd voor kiezen om in de loop van de dag je make-up bij te laten werken.

Bruidegom

Ook de bruidegom wilt niet achterblijven en hij wil, samen met jou het middelpunt van de dag zijn. Steeds meer bruidegoms brengen een bezoekje aan de schoonheidsspecialiste. Zij zal hem tips en adviezen geven voor het beste resultaat.

Overig

Wellicht wil je samen met jouw familieleden of bruidsmeisjes worden voorzien van een mooie make-up. Ook dit is geen probleem, we werken met een team van ervaren visagisten.Waarom zou je voor ons kiezen

Wij zorgen ervoor dat jullie de hele dag kunnen stralen!  De Zwaantjes heeft een team van professionele bruidsstylisten met heel veel ervaring. Wij passen ons aan naar jouw wensen en zorgen dat jij het stralende middelpunt bent.

Waar kunnen jullie ons vinden

Onze parfumerie & schoonheidssalon is te vinden op Dam 5 in het prachtige centrum van Zierikzee.

Zierikzee is een échte havenstad en heeft een rijke historie. Veel daarvan is nu nog te zien. Zo zijn er meer dan vijfhonderd monumenten in en rond de stad te bewonderen waar prachtige bruidsfoto’s gemaakt worden!

Wanneer komen jullie langs?

Wij adviseren om zo vroeg als mogelijk een plek te reserveren voor de datum zelf, zodat deze voor jou in onze agenda gereserveerd staat Vervolgens plannen we een eerste gesprek in om jouw wensen en onze mogelijkheden te bespreken. Kies je voor een behandeling, dit kunnen we natuurlijk plannen wanneer dit voor jouw uitkomt. De proef make-up brengen we meestal niet eerder dan een week van te voren aan. Dit omdat anders je huid en huidskleur nog kan veranderen door bijvoorbeeld de zon.


Feestmake-up

Heb je bijvoorbeeld een feestje of ga je naar een gala? Dan is een feestmake-up echt iets voor jou! Een feestmake-up mag opvallen en is dus zwaarder aangezet dan een dag make-up. Uiteraard zorgen wij er ook voor dat de sterkte punten uit het gezicht mooi geaccentueerd worden. Ook kun je bijvoorbeeld kiezen voor een smokey eye, kleur of glitters in de make-up verwerkt, helemaal passend bij jouw outfit. 

Onze prijs : € 30,00


Bruidsmake-up (inclusief proef make-up)

Er op je best uit zien op de mooiste dag van je leven! Eerst plannen we een datum voor de proef make-up en bespreken we samen wat jouw wensen zijn en wat bij je past. Draag je accessoires of zit er een bepaalde kleur in je boeket? Dan kunnen we ook de kleuren daarop afstemmen in de make-up.

Onze prijs : € 109,00 de bruidsmake-up op locatie in overleg


Touch-up bruidsmake-up

Wil jij in de loop van de dag je make-up bij laten werken? Of voor het bruidsfeest iets meer uitpakken? Je kunt er altijd voor kiezen om in de loop van de dag je make-up bij te laten werken.

Onze prijs : in overleg