Laserbehandelingen


 LASERBEHANDELINGEN

Met onze laser kunnen we veel meer dan alleen ontharen! Wij kunnen verschillende indicaties veilig en doeltreffend behandelen met een minimaal risico op complicaties. Dit kan omdat we gebruik maken van een modulaire laser welke gebruik maakt van de 808nm Diode laser of de 3D-IPL technologie.

 

De belangrijkste factoren voor het behandelen is comfort, snelheid en resultaat. De technologie bij De Zwaantjes biedt maximaal comfort dankzij ons unieke contactkoelsysteem. Onze veelzijdige behandelaanpak is geschikt voor elk individu en levert optimale resultaten op!

 


3D IPL-Technologie


Ons 3D IPL-technologie geeft optimale precisie bij elke puls. Door niet alleen de energie en pulsduur te regelen, maar ook de tiptemperatuur, vergemakkelijkt het de controle over de koelintensiteit, waardoor de juiste balans wordt bereikt tussen het beschermen van het huidweefsel en het gebruik van het juiste energieniveau om ECHTE resultaten te zien. Voor de behandeling van pigmentvlekken is dit is geweldig omdat we zo in staat zijn om zon- en ouderdomsvlekken effectief te verwijderen zonder de veiligheid in gevaar te brengen.

COUPEROSE

pigmentvlekken

FULL FACE IPLHEEFT U INTERESSE IN een laserBEHANDELING??

Kom dan langs voor een vrijblijvend intakegesprek. U krijgt een huidanalyse en onze expert stelt voor u een persoonlijk behandelplan op. Zo weet u precies welke methode voor u het meest geschikt is en wat u kunt verwachten. Het is ook mogelijk om een proefflits te ervaren. Maak nu gebruik van het gratis consult t.w.v. €35,- . Bel voor een afspraak naar 0111- 41 31 14