voetbehandeling


Bij schoonheidssalon De Zwaantjes heeft u de keuze uit verschillende behandelingen voor handen en voeten. Goed verzorgde handen en voeten stralen namelijk een goede gezondheid uit. Bij de Zwaantjes stemmen we samen met u de behandeling af op wat uw handen en voeten nodig hebben en zorgen we ervoor dat deze in topconditie blijven.

cosmetische voetbehandeling

Je voeten hebben verzorging nodig omdat dagelijks verschillende factoren een aanval doen op de van nature gezonde voethuid. De vochtbalans in de voeten moet in balans zijn zodat de huid niet uitdroogt en zijn natuurlijke bescherming verliest. Ook kunnen andere factoren een rol spelen zoals bijvoorbeeld: Stress, Medicijnen, Verkeerde voeding of interne ziektes. Dit kan allemaal bijdragen tot een droge of ruwe huid, kloven en overmatige eeltvorming. Een cosmetische voetbehandeling is genieten en tevens goed voor de doorbloeding van de huid.

Dit kunt u verwachten van de cosmetische voetbehandeling:

 

 

1. Nagels knippen

Knippen van de teennagels, nagelomgeving schoonmaken 

 

2. Nagelriemen verzorgen

Nagelriemen terug duwen en verzorgen

 

3. Voeten scrubben

Vervolgens gaan we verder met het scrubben van de voeten, waarbij de dode huidcellen worden verwijderd zodat de huid hierna optimaal de verzorgingsproducten kan opnemen en de huid weer heerlijk zacht aanvoelt.

 

 

 

4. Voetmassage

Onze voetmassage is bedoeld om pijnlijke voeten te verlichten en te bevrijden van de dagelijkse stress. 

 

Nagels lakken -> aanvullend 

Als laatste zullen wij uw nagels lakken, hierbij heeft u de keuze voor gellak of nagellak. het grote verschil is dat de gellak langer blijft zitten op de nagels dan de gewone nagellak. Dit komt door de toevoeging van een gel die er voor zorgt dat de lak beter op de nagels hecht.

 

* let op bij gewone nagellak teenslippers mee te nemen!

 


Prijzen

Cosmetische voetbehandeling - 35 min €35,00
 Cosmetische voetbehandeling incl lakken    €45,00
 Cosmetisch voetbehandeling met frezen  €45,00