PEDICURE


Bij schoonheidssalon De Zwaantjes heeft u de keuze uit verschillende behandelingen voor handen en voeten. Goed verzorgde handen en voeten stralen namelijk een goede gezondheid uit. Bij de Zwaantjes stemmen we samen met u de behandeling af op wat uw handen en voeten nodig hebben en zorgen we ervoor dat deze in topconditie blijven.

pedicure behandeling

Je voeten hebben verzorging nodig omdat dagelijks verschillende factoren een aanval doen op de van nature gezonde voethuid. De vochtbalans in de voeten moet in balans zijn zodat de huid niet uitdroogt en zijn natuurlijke bescherming verliest. Ook kunnen andere factoren een rol spelen zoals bijvoorbeeld: Stress, Medicijnen, Verkeerde voeding of interne ziektes. Dit kan allemaal bijdragen tot een droge of ruwe huid, kloven en overmatige eeltvorming. Een cosmetische voetbehandeling is genieten en tevens goed voor de doorbloeding van de huid.

Dit kunt u verwachten van een pedicure behandeling:

 

Pedicure basis:

35 min behandeling. Nagels worden geknipt en gefraisd en overtollig eelt wordt verwijderd. Nagelomgeving wordt gereinigd en de voeten worden verzorgd met een heerlijke voeten crème.

  

Pedicure de Luxe:

60 min behandeling. Een verzorgende pedicure behandeling, met als extra voetmassage.

Inclusief nagellak of gellak

 

 


Prijzen

Pedicure Basis - 30 min
 Pedicure Extra- 45min € 
 Pedicure Compleet - 60min € 
 Extra nagellak € 
 Extra gellak €