spray tan


Bruin zonder zon

Bruin zonder zon maakt op dit moment de grootste groei binnen beauty industrie door en verwacht wordt dat het in de komende jaren de hoogste groeicijfers laat zien. Tegenwoordig wordt de invloed die te lange blootstelling aan de zon en zonnebanken heeft op de gezondheid van de huid algemeen onderkend. Reden voor de overgrote meerderheid van zonnebankgebruikers en frequente zonaanbidders om over te stappen op sunless tanning/spray tanning. 

Biologisch - 100% vegan

Waarom je zou kiezen voor 100% biologisch? Omdat biologische producten bij dragen aan duurzaamheid en niet afhankelijk zijn van niet-hernieuwbare bronnen. Zo zijn de producten gekweekt en geproduceerd zonder gebruik te maken van synthetische chemicaliën, kunstmest, of dierlijke derivaten.

 

Eco by Sonya maakte Australische geschiedenis omdat dit het eerste en enige tanningbedrijf is dat als biologisch is gecertificeerd door de Organic Food Chain volgens de biologische en biodynamische normen van de Australische regering. Eco by Sonya’s biologische processornummer is 0660. Ook is het bedrijf geaccrediteerd door Choose Cruelty Free. De kleur in de producten komt van cacao (chocolade) en bevatten dus geen groene of oranje tinten. De producten bevatten geen synthetische ingrediënten of GMO’s.

 

Prijslijst

Hele lichaam €32,00
Gezicht & decollete  €22,50
Benen €22,50
Strippenkaart  3x *1jaar geldig €75,00
   


Do's and Don'ts Voor de tanning

 • Losse kleding: draag donker en loszittende kleding en ondergoed. Na een wasbeurt is de kleding weer schoon.
 • Scrubben: scrub de huid 24 uur vóór de spray tan sessie met de Eco by Sonya Himalaya Salt ScrubIndien je een ander merk gebruikt, let wel op dat de scrub OLIEVRIJ is
 • Scheren en waxen kan tot 8 uur voor de sessie.
 • Make-up/Parfum: verwijder alle make-up voordat de spray tan wordt aangebracht. Oog make-up mag eventueel blijven zitten.
 • Douchen, baden en zweten: wacht een uurtje met een spray tan behandeling wanneer men gedoucht, gezwommen of gesport heeft . De spray hecht zich het best aan een licht zure huid.
 • Manicure, pedicure, kappersbezoekjes steeds voor de spraytan.
 • Crème en/of lotion: het gebruik van bodylotion, crème en parfum wordt op de dag van de sessie sterk afgeraden.
 • sieraden: ringen/piercing die niet af kunnen mogen aangehouden worden. Alle andere sieraden zoals armbanden, kettingen en/of enkelbandjes moeten altijd af.

Do's and Don'ts na de tanning

 • Douchen en/of baden: stel douchen, baden, zwemmen en sporten even uit. De ontwikkelingsduur is 2 uur, 4 uur of 6 uur. Gebruik in de ontwikkelingstijd ook nog geen bodylotion, deodorant en andere producten of make-up (lippenstift, mascara en oogpotlood mogen wel). Overmatige transpiratie direct na de spray tan wordt afgeraden.
 • Bij het douchen of baden is een bruine verkleuring van het water zichtbaar, dit is louter overtollige lotion. Dit gaat niet ten koste van de bruine teint. Na het douchen is het aan te raden de huid deppend af te drogen.
 • Gebruik ZEEP-VRIJE of OLIE-VRIJE producten die je huid op een milde manier reinigt zonder de tan eraf te strippen, zoals de Eco by Sonya Coconut Body Mint Wash of de Eco by Sonya Lemongrass Cleansing Foam.
 • Onderhoud en hydrateer gebruinde huid (twee keer per dag) met hydraterende bodylotion, bijvoorbeeld de Eco by Sonya Coconut Body Milk (zeker geen olie!). Met goede hydratatie zal de teint langer mooi blijven!
 • Lingerie: na de behandeling mag men tijdens de inwerkperiode (2 uur of afhankelijk van welke spray tan men kiest) geen BH dragen om strepen te voorkomen.
 • Spuit parfum niet direct op de huid, alcohol veroorzaakt plekken.