Lipvolume


Natural lips met stylage. Mooi gevormde lippen zijn vaak het visitekaartje voor de vrouw. De lippen spelen een belangrijke rol bij het praten en de uitdrukking van ons gezicht. Er mooi uitzien begint bij veel vrouwen bij de lippen. Lippen opvullen is dan een goede start om er natuurlijk mooier uit te zien.

Behandelen van uw lippen met Stylage

Binnen het assortiment van Stylage® vindt u ook Stylage® Lips. Hiermee haalt u in slechts één behandeling de sensualiteit van uw lippen naar boven. Uw lipvolume herstelt, de lipcontouren vormen zich opnieuw en de lippen hydrateren langdurig. Hierdoor verzachten de fijne lijntjes boven de bovenlip en krijgt uw huid een jeugdige glans. Oftewel, Stylage® Lips geeft een prachtige vorm aan uw lippen en beschermt deze zeer gevoelige huid tegen oxidatieve stress. Het helpt de jeugdige uitstraling, de soepelheid en natuurlijke schoonheid van uw lippen te herstellen in slechts één behandelsessie.

DE BEHANDELING

De lippen zijn gevoelig, wij gebruiken dan ook fillers van het kwaliteitsmerk Stylage waarin het verdovingsmiddel lidocaine is toegevoegd. Voordat de behandeling start wordt er indien gewenst ook nog een verdovende crème op de lippen aangebracht.

 

De behandeling met een Stylage S of M zelf duurt meestal een paar minuten en geeft al direct resultaat. De hyaluronzuur in gelvorm wordt met een zeer fijne naald op de juiste plaatsen geïnjecteerd.

 

Na de behandeling wordt het lipweefsel door de arts roterend gemasseerd om gelijkmatige verdeling van de ingebrachte gel te verkrijgen.

 

Bij Medic Cosmetic worden uitsluitend fillers gebruikt die voorzien van een CE/FDA keurmerk en die wereldwijd worden toegepast in de esthetische geneeskunde.

 

Permanente fillers  worden bij Medic Cosmetic Clinics absoluut niet aangeboden. Het toepassen van permanente fillers, is in Nederland  bij wet ten strengste verboden.

NA DE BEHANDELING

Onderstaande adviezen worden vaak gegeven om het effect van de behandeling te optimaliseren:

  • Direct na de behandeling kunt u uw dagelijkse activiteiten vrijwel direct weer oppakken. Gezicht wassen, make up aanbrengen en weer verwijderen is toegestaan.
  • Bij zwelling of gevoeligheid kunt u de behandelde gebieden behandelen met een koud kompres.
  • Vermijd blootstelling aan hitte,  de sauna, zon of zonnebank gedurende een week.
  • Intensieve schoonheidsbehandelingen worden de eerst weken na een fillerbehandeling afgeraden.

RESULTAAT

Het resultaat van het opvullen is direct zichtbaar. Uw lippen zullen voller, mooier en natuurlijker ogen.  De resultaten van de filler zijn langdurig: gemiddeld een half jaar tot anderhalf jaar, afhankelijk van levensstijl. Het resultaat is niet permanent omdat hyaluronzuur langzaam door het lichaam wordt afgebroken. Het resultaat van een fillerbehandeling kan langer duren als u de behandeling tijdig  herhaalt. Voor Natural lips is het aan te raden iedere 6/8 maanden een behandeling te ondergaan.

MOGELIJKE tijdelijke BIJWERKINGEN

Direct na de behandeling ontstaat er soms roodheid, zwellingen, jeuk, blauwe plekjes of stijfheid. Dit verdwijnt gewoonlijk binnen een paar dagen.

  • Plaatselijke ongelijke ophopingen van vocht of filler. Deze kunnen ontstaan als de nazorg niet in acht wordt genomen en het gebied de eerste 10 dagen niet goed gemasseerd wordt.

Belangrijk:

Indien de lippen voorheen elders met een permanente filler zijn behandeld kan een behandeling met hyaluronzuur NIET plaatsvinden. Dit ter voorkoming van eventuele ernstige complicaties.

  • Allergische reacties zijn zeer zeer zeldzaam.

KOSTEN

Hoeveel je betaalt voor het opvullen van de lippen is afhankelijk van hoeveelheid filler. Wij zijn absoluut geen voorstander van: groteske,  en onethisch opgespoten lippen, harde lipranden en de bekende “duckface lips”. De arts overlegt samen met u welke behandeling en hoeveelheid filler binnen onze esthetische kaders kan plaatsvinden. Indien de arts, niet achter de mate van het verhogen van uw lipvolume  staat,  bijvoorbeeld te veel en onnatuurlijk ogend volume, dan zal de arts deze behandeling niet toepassen.

 

Wil je een natuurlijk ogende onder en bovenlip dan heb je aan 1 ml  meestal voldoende. Het wordt aangeraden om zowel de boven als onderlip met hyaluronzuur te behandelen. Hyaluronzuur is een natuurlijke vochtbinder. Na een behandeling zal niet alleen het volume maar ook de structuur, door hydratatie van het lipweefsel verbeteren. Het is niet mooi als de lippen na een eenzijdige behandeling van structuur verschillen.