Sakura Try Me

Dit prachtige Rituals The Ritual of Sakura-cadeaupakket is het perfecte cadeau om weg te geven aan een vriend of familielid, of om uzelf te verwennen! Deze cadeauset bevat een doucheschuim, bodyscrub en bodycrème . Vier elke dag als een nieuw begin met deze verzorgende producten op basis van de heerlijke aroma's kersenbloesem en rijstmelk.

 

1x showerfoam 50ml, 1x bodyscrub 125g, 1x bodycream 70ml

€ 15,00

RENEWING TREAT SMALL

Dit prachtige cadeaupakket is hét perfecte cadeau voor een vriend of familielid, of gewoon om jezelf te trakteren! Bevat een shower foam, hair & body mist, bodycrème en bodyscrub. Vier elke dag als een nieuw begin met deze verzorgende producten op basis van de heerlijke aromatische mix van kersenbloesem en rijstmelk. Het nieuwe ontwerp is geïnspireerd door Sumi-E en Ikat, traditionele Aziatische verftechnieken, in prachtige kleuren die passen bij The Ritual of Sakura. 

 

1x showerfoam 50ml, 1x bodycream 70ml, 1x scrub 70ml, 1x handwash 110ml

€ 20,90

RENEWING RITUAL MEDIUM

Dit prachtige Rituals The Ritual of Sakura-cadeaupakket is het perfecte cadeau om weg te geven aan een vriend of familielid, of om uzelf te verwennen! Deze cadeauset bevat een doucheschuim, bodyscrub, bodycrème en geurkaars. Vier elke dag als een nieuw begin met deze verzorgende producten op basis van de heerlijke aroma's kersenbloesem en rijstmelk.

 

1x showerfoam 200ml, 1x bodyscrub 125g, 1x bodycream 70ml, 1x handwash 300ml

€ 34,90

RENEWING RITUAL LARGE

Dit prachtige Rituals The Ritual of Sakura-cadeaupakket is het perfecte cadeau om weg te geven aan een vriend of familielid, of om uzelf te verwennen! Deze cadeauset bevat een doucheschuim, bodymist, bodycrème en geurstokjes. Vier elke dag als een nieuw begin met deze verzorgende producten op basis van de heerlijke aroma's kersenbloesem en rijstmelk.

 

1x showerfoam 200ml, 1x bodyscrub 125g, 1x bodycream 200ml, 1x frangrance sticks 50ml

€ 44,90THE RITUALS OF JING TRY

Dit prachtige Rituals The Ritual of jing-cadeaupakket is het perfecte cadeau om weg te geven aan een vriend of familielid, of om uzelf te verwennen! Ontdek de Ritual of Jing collectie met deze Try Me Set van Rituals. Deze set bevat een Shower Foam, Body Cream en Body Scrub. 

1x showerfoam 50ml, 1x bodyscrub 125g, 1x bodycream 70ml

€ 15,00

THE RITUALS OF JING SMALL

Deze prachtige The Ritual of Jing Calming Treat Small Cadeauset van Rituals is het perfecte cadeau voor een vriend of familielid, of gewoon om uzelf te trakteren. Bevat een mini doucheschuim en bodyscrub, verrijkt met heilige lotus en jujube, en een droge olie en pillow mist met de geur van lavendel en heilig hout. Ontspan overdag en slaap ’s nachts beter met deze prachtige producten van The Ritual of Jing.

1x showerfoam 50ml, 1x bodyscrub 125g, 1x bodycream 70ml

€ 20,90

THE RITUALS OF JING MEDIUM

Ontspan overdag en slaap ’s nachts beter met deze prachtige producten. Deze prachtige gift set is het perfecte cadeau voor een vriend of familielid, of gewoon om jezelf te trakteren. Bevat een doucheschuim, bodyscrub en bodycrème, verrijkt met heilige lotus en jujube, en een interieur parfum die afkomstig is uit de populaire collectie van The Ritual of Jing.

1x showerfoam 50ml, 1x bodyscrub 125g, 1x bodycream 70ml

€ 34,90


The Ritual of KARMA geschenkset trial

Geniet het hele jaar door van de zomerse energie van deze verzachtende producten op basis van een bloemig aroma van Lotus en witte thee. 

Verras vrienden en familie of laat u verwennen met deze unieke cadeauset! Het bevat een doucheschuim, een bodyscrub en een bodycrème. Met deze frisse en revitaliserende producten creëer je elke dag een moment van vreugde.

Deze set bevat:

The Ritual of Karma Foaming Shower Gel (50 ml)

The Ritual of Karma Body Cream (70 ml)

The Ritual of Karma Body Scrub (125 g)

€ 15,00

  • Beschikbaar

The Ritual of KARMA geschenkset small

Dit prachtige cadeaupakket is het perfecte cadeau om weg te geven of om jezelf te trakteren. Bevat een showerfoam, shower scrub, bodycrème en body oil. Met deze frisse en revitaliserende producten creëer je elke dag een momentje van geluk. Geef de cadeaudoos een tweede leven door er foto's, brieven of andere spullen in te bewaren. Gratis herbruikbare luxe bewaardoos.

1x showerfoam50ml, 1x bodyscrub 70ml,, 1x bodycream 70ml, 1x shimmering body oil 30ml

€ 20,90

  • Beschikbaar

The Ritual of KARMA geschenkset medium

Dit prachtige cadeaupakket is het perfecte cadeau voor iedereen, ook om jezelf heerlijk te trakteren. Geniet het hele jaar door van de zomerse energie van deze verzachtende producten op basis van een bloemig aroma van Lotus en witte thee.  Bevat een shower foam, bodycreme, bodyscrub en interieur parfum.

1x showerfoam200ml, 1x scrub125ml, 1x bodycream 100ml, 1x parfum d'interieur 250ml

€ 34,90

  • Beschikbaar

The Ritual of Ayurveda Try Me Set

Dit prachtige cadeaupakket is het perfecte cadeau om weg te geven of om jezelf te trakteren!. Bevat een doucheschuim, bodyscrub en bodycrème. Bereik innerlijke harmonie met deze verzachtigende en aromatische producten op basis van Indiase Roos en Zoete Amandelolie.

 

1x showerfoam 50ml, 1x bodyscrub 125g, 1x bodycream 70ml

€ 15,00

The Ritual of Ayurveda geschenkset small

Dit prachtige cadeaupakket is het perfecte cadeau om weg te geven of om jezelf te trakteren. Bevat een doucheschuim, doucheolie, bodycrème en shampoo. Bereik innerlijke harmonie met deze verzachtigende en aromatische producten op basis van Indiase Roos en Zoete Amandelolie. Geef de cadeaudoos een tweede leven door er foto's, brieven of andere spullen in te bewaren. Gratis herbruikbare luxe bewaardoos.

1x showerfoam 50ml, 1x shampoo 70ml, 1x bodycream 70ml, 1x shampoo

€ 20,90

The Ritual of Ayurveda Rebalancing Ritual

Deze prachtige gift set is het perfecte cadeau voor een vriend of familielid, of gewoon om jezelf te verwennen! Bevat een doucheschuim, bodyscrub, bodycrème en een heerlijke geur kaars. Bereik innerlijke harmonie met deze verzachtende en aromatische producten op basis van Indiase roos en zoete amandelolie. geef de verpakking van de gift set een tweede leven door er foto's, brieven of andere voorwerpen in te bewaren. Het is een herbruikbare, luxe bewaardoos.

1x showerfoam 200ml, 1x bodyscrub 125g, 1x bodycream 70ml, 1x geurkaars

€ 34,90

The Ritual of Ayurveda large cadeauset

Dit prachtige Rituals The Ritual of Ayurveda-cadeaupakket is het perfecte cadeau om weg te geven of om uzelf te trakteren! Bevat een doucheschuim, hair en body mist, bodycrème en mini-geurstokjes. Bereik innerlijke harmonie met deze verzachtigende en aromatische producten op basis van Indiase roos en zoete amandelolie.

1x showerfoam 200ml, 1x bodyscrub 125g, 1x bodycream , 1x geurkaars

€ 44,90