Rituals Sakura Geurkaars

Een nieuw begin vraagt om een nieuwe energie. Krijg weer energie met deze luxe geurkaars. Op basis van de vernieuwende geur van kersenbloesem en biologische rijstmelk. De kaars gaat tot wel 50 branduren mee.

Rituals Sakura Geurkaars

€ 21,50


Rituals Jing Geurkaars

Laat je omhullen door de geur van deze luxe geurkaars, en geniet zo van een moment van innerlijke rust. The Ritual of Jing Scented Candle is verrijkt met de fleurige en verwarmende geur van heilige lotus en jujube, geeft een kalmerend en verzachtend aroma af. Een natuurlijke en stijlvolle aanwinst voor je huis. De kaars gaat tot wel 50 branduren mee.

Rituals Jing Geurkaars

€ 21,50


Rituals of KARMA geurkaars

Creëer een  zonnige, zomerse sfeer in uw huiskamer met de geurkaars van The Ritual of Karma. U kunt tot 500 uur lang genieten van het heerlijke zoete aroma van heilige lotus en de voedende kracht van witte thee. Combineer het met de geurstokjes van The Ritual of Karma voor een nog rijkere geur beleving.

 

*Brandt de geurkaars de eerste keer minimaal 3 uur voor een gelijk matige branding.

Rituals of Karma Geurkaars

€ 21,50

  • Beschikbaar

Rituals Ayurveda geurkaars

Verlicht je zoektocht naar innerlijke harmonie met deze luxe geurkaars. Op basis van authentieke Ayurvedische ingrediënten, zoals Indiase roos en zoete amandelolie. De kaars gaat tot wel 50 branduren mee.

Rituals Ayurveda geurkaars

€ 21,50