Sakura Try Me

Dit prachtige Rituals The Ritual of Sakura-cadeaupakket is het perfecte cadeau om weg te geven aan een vriend of familielid, of om uzelf te verwennen! Deze cadeauset bevat een doucheschuim, bodyscrub en bodycrème . Vier elke dag als een nieuw begin met deze verzorgende producten op basis van de heerlijke aroma's kersenbloesem en rijstmelk.

 

1x showerfoam 50ml, 1x bodyscrub 125g, 1x bodycream 70ml

€ 15,00

RENEWING TREAT SMALL

Dit prachtige Rituals The Ritual of Sakura-cadeaupakket is het perfecte cadeau om weg te geven aan een vriend of familielid, of om uzelf te verwennen! Deze cadeauset bevat een doucheschuim, bodyscrub, bodycrème en handzeep. Vier elke dag als een nieuw begin met deze verzorgende producten op basis van de heerlijke aroma's kersenbloesem en rijstmelk.

 

1x showerfoam 50ml, 1x bodycream 70ml, 1x scrub 70ml, 1x handwash 110ml

€ 20,90

RENEWING RITUAL MEDIUM

Dit prachtige Rituals The Ritual of Sakura-cadeaupakket is het perfecte cadeau om weg te geven aan een vriend of familielid, of om uzelf te verwennen! Deze cadeauset bevat een doucheschuim, bodyscrub, bodycrème en handzeep. Vier elke dag als een nieuw begin met deze verzorgende producten op basis van de heerlijke aroma's kersenbloesem en rijstmelk.

 

1x showerfoam 200ml, 1x bodyscrub 125g, 1x bodycream 70ml, 1x handwash 300ml

€ 29,90

RENEWING RITUAL LARGE

Dit prachtige Rituals The Ritual of Sakura-cadeaupakket is het perfecte cadeau om weg te geven aan een vriend of familielid, of om uzelf te verwennen! Deze cadeauset bevat een doucheschuim, bodyscrub, bodycrème en geurstokjes. Vier elke dag als een nieuw begin met deze verzorgende producten op basis van de heerlijke aroma's kersenbloesem en rijstmelk.

 

1x showerfoam 200ml, 1x bodyscrub 125g, 1x bodycream 200ml, 1x frangrance sticks 50ml

€ 39,90


SAMURAI SHAVE SET

Ook onderweg scheer je jezelf gladder dan ooit met de travel scheerset van The Ritual of Samurai. De set bevat drie producten die je nodig hebt om je perfect glad te scheren  (houtskoolscrub, scheercrème en aftershave balsem). De set is geschikt voor alle huidtypes, ook de gevoelige, droge, vette of gecombineerde huid. ideaal voor op reis of als je de Samurai-producten eerst wil testen.

 

1x face scrub 30ml, 1x shaving cream 70ml, 1x after shave balm 30ml

€ 19,90

  • Uitverkocht

SAMURAI TRY ME

Dit prachtige The Ritual of Samurai-cadeaupakket is het perfecte cadeau om weg te geven of om uzelf mee te trakteren! Bevat een schuimende douchegel, 3-in-1 verkoelende shampoo & douchegel en een scheercrème

 

1x showerfoam 50ml, 1x hair&body wash 70ml, 1x shavecream 125ml

€ 15,00

SAMURAI INVIGORATING TREAT

Deze prachtige gift set is het perfecte cadeau voor een vriend of familielid, of gewoon om jezelf te verwennen! Bevat een doucheschuim, verkoelende douchegel, scheercrème en deodorant. Met deze cadeauset begin je goed aan je dag – exclusief voor mannen. geef de verpakking van de gift set een tweede leven door er foto's, brieven of andere voorwerpen in te bewaren. Het is een herbruikbare, luxe bewaardoos.

 

1x ice showergel 70ml, 1x showerfoam 50ml, 1x shave cream 70ml, 1x 24h anti-perspirant spray 50ml

€ 20,90

SAMURAI INVIGORATING RITUAL

Deze prachtige gift set is het perfecte cadeau voor een vriend of familielid, of gewoon om jezelf te verwennen! Bevat 2 x doucheschuim, body moisturizer en scheercrème. Met deze cadeauset begin je goed aan je dag – exclusief voor mannen. Geef de verpakking van de gift set een tweede leven door er foto's, brieven of andere voorwerpen in te bewaren. Het is een herbruikbare, luxe bewaardoos. 

1x showerfoam 200ml, 1x showerfoam sport 200ml, 1x hair&body wash 70ml, 1x shave cream 70ml

€ 29,90

SAMURAI INVIGORATING RITUAL LARGE

Deze prachtige gift set is het perfecte cadeau voor een vriend of familielid, of gewoon om jezelf te verwennen! Bevat doucheschuim, scheergel, aftersun en Eau de parfum. Met deze cadeauset begin je goed aan je dag – exclusief voor mannen. Geef de verpakking van de gift set een tweede leven door er foto's, brieven of andere voorwerpen in te bewaren. Het is een herbruikbare, luxe bewaardoos. 

1x showerfoam 200ml, 1x shavefoam 200ml, 1x eau de parfum 10ml, 1x after shave balm 100ml

€ 39,90


THE RITUALS OF JING TRY

Dit prachtige Rituals The Ritual of jing-cadeaupakket is het perfecte cadeau om weg te geven aan een vriend of familielid, of om uzelf te verwennen! Ontdek de Ritual of Jing collectie met deze Try Me Set van Rituals. Deze set bevat een Shower Foam, Body Cream en Body Scrub. 

1x showerfoam 50ml, 1x bodyscrub 125g, 1x bodycream 70ml

€ 15,00

THE RITUALS OF JING SMALL

Deze prachtige The Ritual of Jing Calming Treat Small Cadeauset van Rituals is het perfecte cadeau voor een vriend of familielid, of gewoon om uzelf te trakteren. Bevat een mini doucheschuim en bodyscrub, verrijkt met heilige lotus en jujube, en een droge olie en pillow mist met de geur van lavendel en heilig hout. Ontspan overdag en slaap ’s nachts beter met deze prachtige producten van The Ritual of Jing.

1x showerfoam 50ml, 1x bodyscrub 125g, 1x bodycream 70ml

€ 20,90

THE RITUALS OF JING MEDIUM

Ontspan overdag en slaap ’s nachts beter met deze prachtige producten. Deze prachtige gift set is het perfecte cadeau voor een vriend of familielid, of gewoon om jezelf te trakteren. Bevat een doucheschuim, bodyscrub en bodycrème, verrijkt met heilige lotus en jujube, en een geurkaars die afkomstig is uit de populaire collectie van The Ritual of Jing.

1x showerfoam 50ml, 1x bodyscrub 125g, 1x bodycream 70ml

€ 29,90


The Ritual of MEHR geschenkset trial

Uw favoriet in het nieuwe ontwerp: The Ritual of Happy Buddha heet nu The Ritual of Mehr. Een collectie met de combinatie van zoete sinaasappel en cederhout, die je humeur een boost geven em je hart vult met geluk.


Verras vrienden en familie of laat u verwennen met deze unieke cadeauset! Het bevat een doucheschuim, een bodyscrub en een bodycrème. Met deze frisse en revitaliserende producten creëer je elke dag een moment van vreugde.


Deze set bevat:

  • The Ritual of More Foaming Shower Gel (50 ml)
  • The Ritual of More Body Cream (70 ml)
  • The Ritual of More Body Scrub (125 g)
1x showerfoam 50ml, 1x scrub 70ml, 1x bodycream 70ml, 1x parfum d'interieur 50ml

€ 15,00

The Ritual of MEHR geschenkset small

Dit prachtige cadeaupakket is het perfecte cadeau om weg te geven of om jezelf te trakteren. Bevat een doucheschuim, shampoo, bodycrème en huis parfum. Met deze frisse en revitaliserende producten creëer je elke dag een momentje van geluk. Geef de cadeaudoos een tweede leven door er foto's, brieven of andere spullen in te bewaren. Gratis herbruikbare luxe bewaardoos.

1 X The Ritual of Mehr Foaming Shower Gel 50ml, 1 X The Ritual of Mehr Body Cream 70ml, 1 X The Ritual of Mehr Parfum d'Interieur 50ml, 1 X The Ritual of Mehr Shampoo 70ml

€ 20,90

  • Beschikbaar

The Ritual of Happy Buddha geschenkset small

Dit prachtige cadeaupakket is het perfecte cadeau om weg te geven of om jezelf te trakteren. Bevat een doucheschuim, bodyscrub, bodycrème en huis parfum. Met deze frisse en revitaliserende producten creëer je elke dag een momentje van geluk. Geef de cadeaudoos een tweede leven door er foto's, brieven of andere spullen in te bewaren. Gratis herbruikbare luxe bewaardoos.

1x showerfoam 50ml, 1x scrub 70ml, 1x bodycream 70ml, 1x parfum d'interieur 50ml

€ 20,90


The Ritual of Ayurveda Try Me Set

Dit prachtige cadeaupakket is het perfecte cadeau om weg te geven of om jezelf te trakteren!. Bevat een doucheschuim, bodyscrub en bodycrème. Bereik innerlijke harmonie met deze verzachtigende en aromatische producten op basis van Indiase Roos en Zoete Amandelolie.

Ayurveda foaming shower gel 50 ml. Unieke doucheschuim technologie op basis van Indiase Roos en Zoete Amandelolie. Breng een kleine hoeveelheid gel aan op de hand; in contact met water verandert de gel onmiddellijk in rijkverzorgend schuim. Combineert de eeuwenoude Ayurvedische ingrediënten van Zoete Amandelolie & Indiase Roos. Verrijk uw douche-ervaring met de Ayurveda bodycrème en beleef dezelfde geursensatie.

1x showerfoam 50ml, 1x bodyscrub 125g, 1x bodycream 70ml

€ 15,00

The Ritual of Ayurveda geschenkset small

Dit prachtige cadeaupakket is het perfecte cadeau om weg te geven of om jezelf te trakteren. Bevat een doucheschuim, doucheolie, bodycrème en droge lichaamsolie. Bereik innerlijke harmonie met deze verzachtigende en aromatische producten op basis van Indiase Roos en Zoete Amandelolie. Geef de cadeaudoos een tweede leven door er foto's, brieven of andere spullen in te bewaren. Gratis herbruikbare luxe bewaardoos.

1x showerfoam 50ml, 1x shampoo 70ml, 1x bodycream 70ml, 1x dry oil 50ml

€ 20,90

The Ritual of Ayurveda Rebalancing Ritual

Deze prachtige gift set is het perfecte cadeau voor een vriend of familielid, of gewoon om jezelf te verwennen! Bevat een doucheschuim, bodyscrub, bodycrème en handzeep. Bereik innerlijke harmonie met deze verzachtende en aromatische producten op basis van Indiase roos en zoete amandelolie. geef de verpakking van de gift set een tweede leven door er foto's, brieven of andere voorwerpen in te bewaren. Het is een herbruikbare, luxe bewaardoos.

1x showerfoam 200ml, 1x bodyscrub 125g, 1x bodycream 70ml, 1x handwash 300ml

€ 29,90

The Ritual of Ayurveda large cadeauset

Dit prachtige Rituals The Ritual of Ayurveda-cadeaupakket is het perfecte cadeau om weg te geven of om uzelf te trakteren! Bevat een doucheschuim, bodyscrub, bodycrème en mini-geurstokjes. Bereik innerlijke harmonie met deze verzachtigende en aromatische producten op basis van Indiase roos en zoete amandelolie.

1x showerfoam 200ml, 1x bodyscrub 125g, 1x bodycream 70ml, 1x handwash 300ml

€ 39,90